Kumpulan informasi CPNS terbaru September 2013 - RECEH303 - PBN BLOG

Breaking

Sabtu, 10 Juni 2023

Kumpulan informasi CPNS terbaru September 2013

То значи да не морате да бринете о избору одмора. Берикут је проширио информације ЦПНС-а током неколико дана у септембру 2013. године .
1. Трансакциона анализа Пусат Пелапоран Кеванган (ППАТК)
Пусат Пелапоран и Аналисис Трансакси Кеуанган (ППАТК) формирали су Терадаинан Пидана Ласукасиан уместо независних појединаца и чланова Ванга. Израчунајте ЦПНС 2013 здравствене науке и финансије трансакцијске анализе (ППАТК):

formasi penerimaan CPNS 2013 ppatk

Избор за пријем ЦПНС ППАТК примењује се на компјутерске тестове и ЦАТ тестове. Такође пружа систем линкова за спремност и припрему: хттп://ввв.латихансоал.цом/?ид=цареер
ЦПНС регистрација је почела 15. септембра 2013, 15. септембра 2013. Региструјте се код националног БКН регистрованог на вебу на хттп://ссцн.бкн.го.ид. За више информација погледајте хттп://ввв.ппатк.го.ид/апп/веброот/цкимагес/Карир/Пенгумуман_ЦПНС_2013_ППАТК.пдф

2. Кементрин Кеванган
АПБН Негараи Кементрин Фаинанган Кеменган Јаваб Онтук Мангалан Хангар, управљање производњом и имовином Негар Мелалуи. Прво, АПБН Рп. Достигао је 1600 милијарди долара испред 2 милиона долара. Ево потврда од ЦПНС Кеменкеу :
formasi penerimaan CPNS Kemenkeu

Пендафтаран ЦПНС 2013 се може завршити онлајн на хттп://рекрутмен.кеменкеу.го.ид . Пендафтран Димулаи Дари Тагал 6. септембар 2013. Хинга 20. септембар 2013. Резервишите ову везу за информације : хттп://рекрутмен.кеменкеу.го.ид/Пенгумуман_03.асп .
Берикут Мерупакан Бекас Ианг Харус Диунггу Сат Акан Регистрар Иакни:
1. Скенирајте Ијазах датотеку у ПДФ формату, максимално 300 КБ.
2. Транскрипт анализе фајла Нилаи Бергенија ПДФ фајл, мак 300 КБ.
3. АНТ/АТТ ИИИ (КП 08 и 09) / АНТ/АТТ ИВ (КП 15 и КП 16 између 26 и 30 дана) Потврда о процени датотеке укључује ПДФ датотеку, максимално 300 КБ (оригинал у оригиналу, транскрипт у оригиналу и оригиналу ) Сертификат АНТ/АТТ Вајиб Дива Сат Пенгама Танда Песта Ујиан (ТПУ)).
Тес Селеки Цалон ПНС се одржава у следећим градовима: Банда Ацех, Медан, Паданг, Палембанг, Џакарта, Џогџакарта, Сурабаја, Денпасар, Понтианак, Бањармасин, Баликпапан, Макасар, Манадо, Купанг и Џајапура.

3. Лембага Кебијан Пенгадан Баранг/Јаса Пемеринтах Република Индонезија (ЛКПП)
Не морате да пазите да не радите са временом које вам је потребно да бисте били ефикасни и ефикасни како бисте својим рукама могли да контактирате своје принцезе и принцезе.
ЦПНС испит почиње 3. и 18. септембра 2013. и завршава се 30. септембра, 3. октобра 2013. Пеламар ханиа дипаркенанкан меламар антук сату. Уколико се учесницима пружи прилика да контактирају ЦПНС организацију. То је одличан начин да се повежете на мрежу, а информације се могу наћи на линку рекрутмен.лкпп.го.ид . Сазнајте више о гледању Ловонган керја ПТ. Кракатоа Енгинееринг Целегон Бантен 2013.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar