Perkembangan Tragedi Bom Boston, Misteri dari Sudut Pandang Lain - RECEH303 - PBN BLOG

Breaking

Jumat, 30 Juni 2023

Perkembangan Tragedi Bom Boston, Misteri dari Sudut Pandang Lain

Најновија дешавања у трагедији долазе из Бостона, деле мистерију вести са лаичке тачке гледишта.

Ризрои.блогспот.цом – Бостонска бомбашка трговина најављена средином априла је светска класа, Селена, јер је Бостон Биситини, Јаханан признат у Маратонској трци, Бостон Маси – Стирупа Бервај – Трибал – Дан – Дан Дан – Дан Ари. Мистерију трагедије у Бостону чувају и сами амерички посматрачи, који су често прекривени различитим лицима. Ово доводи у питање трагедију у Пекингу која је настала у Бостону . Иако је америчка компанија за чишћење недавно објавила два имена, како тврди, јавност је и даље сумњичава јер има толико изненађења у трагедији бомбашког напада у Бостону . Постоје и многи третмани који су настали као теорије завере и који су постали обележје Запада. Спекулације о постојању теорије завере иза трагедије експлозије Бостон Јанга можда не изгледају као случајност или обичан сан, иако постоје јаки докази који то подржавају. Као пример, аутор цитира нит са Каскус форума која детаљно описује основу мистерије иза бомбашког напада у Бостону . Кратке теме су:

Пуне фотографије и мистериозна Америка ФБИ је лагао јавности



Зависи од тебе АГАН, за мене је само основа "СИР"...
Прочитајте до краја.....

У понедељак (15.04.2013.) експлозијом бомбе на линији „панике“ завршена је 117. маратонска трка у Бостону (САД). Биг Банг је кратко известио да је неколико људи погинуло, а још једна сума повређена, да има 3 мртва и преко 180 црних лука. Вест о овој експлозији одмах се проширила светом, а мирна лица смртно су рањена у покољу. Упркос недостатку јаких доказа, мало људи сумња или чак криви пеликане за убијање муслимана које Америка назива „терористима“.

Корисници веб-сајта или веба постали су детективи након бомбашког напада на Бостонском маратону и прегледавају фотографије како би открили ко стоји иза огромне експлозије.

Док је амерички понос место где је Пакистан управљао бомбом, корисници Реддита и 4Цхан-а тражили су Геунгсан, покушавајући да пронађу осумњичене за које је ФБИ рекао да би требало да буду повређени.

То долази након што су провладини амерички медији покрили људе који су носили семпере са логом "Тхе Црафт Интернатионал", америчке приватне војне одбрамбене групе, који је откривен пре фотографије.

Хајде да погледамо фотографије испод:


илустрација 1
Током експлозије снимљен је мушкарац. У разговору са корисницима Реддита, Камвајн је приметио да човек пркоси небу. Овај човек је потрчао право када су сви експлодирали у експлозији. Да ли је преварант? ништа за паљење.

Ево још импресивније фотографије. Обавештајни трагови на претходном месту злочина и трачеви о претходној експлозији.


број 2
Слика 2 приказује другу страну, која је пре експлозије била баршунасто глатка. Приказана су два мушкарца сумњивог изгледа који носе комуникационе кецеље, црне јакне, панталоне у војном стилу и сличне ранчеве, са пристрасношћу према полицији или војној обавештајној служби.

Корисник користи информације и извор фотографије да пронађе особу која му је дала ранац и одговарајућу одећу или особу која му је рекла да је катана била осумњичена пре експлозије Тадара.


број 3
Корисници 4Цхан-а сумњају да је човек на слици 3 прикривени полицајац познат као Тајна обавештајна служба.

За више информација погледајте ове јужне фотографије са НатуралНевс.цом и извештаје са Инфоварс.цом:





Слика 5
На сликама 4 и 5 које је објавио НатуралНевс.цом, логотип Лорд'с Катана је сличан логотипу Тхе Црафт који је штампао Блацкватер. како се то дешава


Слика 6 (Слика: Натуралневс)
На фотографијама Катане, господин са црним ранцем који му виси о струку је напустио стазу и не гледа.


Слика 7
Фотографија Јан Инвестигативе коју је објавио НатуралНевс.цом приказује групу мушких војних лица која носе сличне униформе и користе обавештајне алате које цивили не могу да користе, као и лого Тхе Црафта, америчког приватног војног извођача.

НатуралНевс.цом је открио да фотографије аутомобила са логом "Црафт" на њему круже мејнстрим медијима у САД.

НатуралНевс.цом и ИнфоВарс.цом објавили су доста активности око циљне линије маратона.



Слика 8 (Слика: Инфоварс.цом)
На слици 8 приказан је сумњиви ранац са сипине око места експлозије. Два осумњичена мушкарца обучена у црне јакне, од којих је један носио шешир са логом катане "Црафт".


Слика 9 (Слика: НатуралНевс.цом)
Ко је човек на слици 9? Приближава се циљу и каква је фрка? Мари је боље погледала.


Слика 10
Мари одговара следећим сликама:


Слика 11
Натуралневс.цом потврђује да је извор осветљења маглина детектор зрачења. Јанг Јанг Јанг Јанг Јанг Јанг Јанг Јанг Штребер Јанг Јанг Јанг Даикеи Јанг Јанг Дикеј.


Слика 12 (Слика: Инфоварс.цом)
На слици 12 је приказано стање хладноће, две црне јакне и пун ранац. Фотографија је широко распрострањена интернетом.


Слика 13 (Слика: Инфоварс.цом)
На горњој фотографији се чини да је непознати мобилни теренац у облику комуникације "Утја" изненада стигао на место догађаја. И две особе за које се верује да су Емпеклам "Црафт" виђене су како комуницирају, а на месту експлозије је био још један Емпеклам.


Слика 14 (Слика: Инфоварс.цом)
Човек који је сигурно био један од Тхе Црафт-а хитно је учествовао у демонтажи седишта Такаанан са радницима догађаја, док је други чланак покривао седишта Каатанан док су жртве још биле евакуисане.


Слика 15 (Слика: Инфоварс.цом)
Слика 15 приказује наводни неуспели "Тхе Црафт" у камиону којем је пришао ФБИ-јев одред за бомбе.

По облику истог пауна. Да ли је њихов „брод“ заиста војни?

Упоредите слике испод:


Слика 16 (Слика: Инфоварс.цом)



Слика 17 (Слика: Инфоварс.цом)



Слика 18 (Снајпериста бившег НАВИ СЕАЛ-а и логотип Тхе Црафта – „Насиље заиста решава проблеме“)
Горе наведене фотографије су забранили неки провладини медији у Сједињеним Државама. У ствари, Инфоварс.цом извештава да је Фацебоок блокирао пост о сумњивом човеку у маратону са крзненим ранцем: хттп://ввв.инфоварс.цом/фацебоок-блоцкс-инфоварс-пост-он-суспициоус-мен - у ранцу/ .

Па шта ови људи раде усред маратона? Да ли је трка обезбеђена?

Према до сада спроведеним ђаволским истрагама, бомба која је експлодирала у предграђу и окончала маратонску утакмицу није "бомба самоубица", већ се сумња да ју је даљински припремио Јан Кандалар.

Јан је оптужен да је "сумњив".

Само четири дана након експлозије, ФБИ је одмах објавио фотографије и видео снимак наводне експлозије. ФБИ има двојицу младића, 19-годишњег Џохара и 26-годишњег Тамерлана Царнајева, за које се сумња да су повређени у експлозији, са само снимцима ЦЦТВ камера и фотографијама које показују кретање двојице младића у зони експлозије. Лукуниа, његов ранац је једна од главних карактеристика Куригаија, али постоје и многе Селине које користе Динсанг торбе.


Браћа Царнајев (Тамерлан Тсарнаев, лево и Џохар, десно)
Браћа Царнаев рекла су да има младих муслимана из Дагестана и Киргистана. Али они живе у Сједињеним Државама са својим породицама.

У четвртак (18. априла 2013.) ФБИ је званично објавио јавну фотографију хапшења браће Царнајев и именовао Калменове као осумњичене. Чак је и ФБИ рекао да су „наоружани и веома паметни“!

Осим тога, ФБИ је недвосмислено утврдио да су браћа Царнајев била изложена низу пожара и експлозија без икаквих доказа о уговору. И апелује на укућане да их не буде жао неко ко их види мртве.

Кажу да је Тамерлановог млађег брата Џохара убила полиција (благослови његову мајку) када је био под тешким стресом. Случај браће Максати Тсарнаев, рођених у Бостону, и даље је пун питања. Ваша породица, комшије и пријатељи се добро опходе према вама. Оптужбе ФБИ против браће Царнајев шокирале су све око њих.
Имајте на уму да америчке снаге раније нису бациле никакво светло на понашање људи из Саала који су наводно спаљивали морнаричке фоке у близини места злочина, као ни на инцидент Нефтура у експлозији у Тадару.
Напомена: дајем само информације, без наруџбине аутомобила
Надам се да је ово од помоћи… Шта год да вам је прво… наставите да пијете  ..... И љубав 
БИАСАКАН ЧЛАНОВИ 
Извор: ввв.каскус.цо.ид/тхреад/5174е7902575б4дб57000005/ Америка-фби-мемгулунги-публиц--плеасе-тхинк-ратионал

За пијанство, завера иза трагедије бомбардовања у Бостону је још увек под знаком питања, али и корисност проамеричке штампе. Као генерал, морамо мудро да реагујемо на вести које се појављују у јавности, као што је трагедија у Пекингу из Бостона .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar