Hasil Pertandingan Spanyol vs Uruguay Piala Konfederasi 2013 - RECEH303 - PBN BLOG

Breaking

Kamis, 15 Juni 2023

Hasil Pertandingan Spanyol vs Uruguay Piala Konfederasi 2013

На Купу конфедерација 2013. између Шпаније и Уругваја резултат је био предвидљив. Ове године на Купу конфедерација у Бразилу 2013. Шпанија је освојила турнир победивши Уругвај са 2-1 у првом мечу Групе Б. Овај резултат је у складу са ранијим предвиђањима да ће Шпанија следити Барселонин тики-така модел на клупском нивоу, са Андресом Инијестом, Ћавијем Ернандесом, Педром, Пикеом, Хордијем Албом и Бускетсом као дефанзивцима. На клупском нивоу, желе да науче тики-така образац који им омогућава да се осећају угодније када играју са другим пријатељима.
Hasil Pertandingan Spanyol vs Uruguay

Ове године у утакмици Купа конфедерација Шпанија-Уругвај 2013, Бразил је победио Уругвај са 2-1 и сакупио 3 бода директно изнад Шпаније. Према резултатима утакмице Шпанија-Уругвај, Шпанија је најгора жртва противника. Заиста, последњих година Шпанија је редовно и доследно била на врху ФИФА ранг-листе.
А Андрес Инијеста је проглашен за најкориснијег играча утакмице 1971. на основу резултата на утакмици Купа конфедерација 2013. између Шпаније и Уругваја . Упркос два гола Шпаније Педра и Солдада, Андрес Инијеста им је донео титулу. Бивши шампион лиге Андрес Инијеста није успео да одведе Барселону у финале, али га је наследство из родног града удаљило. У међувремену, Луис Суарез је постигао реванш гол против Уругваја у недавном мечу.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar