Perkembangan Terbaru Kasus Pembunuhan Sadis Fransisca Yofie - RECEH303 - PBN BLOG

Breaking

Senin, 12 Juni 2023

Perkembangan Terbaru Kasus Pembunuhan Sadis Fransisca Yofie

Садистички случај Убанган против Франсиске Јофи сада је ново поглавље са ризичним оптужбама које је изнела полиција након што је полиција Бандунга саопштила да су два садистичка гуштера смрскана. Садистичка издаја Франзиске Јофи је најновији догађај у реконструкцији која ће се одржати у четвртак (22. августа 2013.). На крају овог чланка полиција је рекла да веза између два садистичка пеликана Франциска Џофија нема никакве везе са полицијом .
Perkembangan Terbaru Kasus Pembunuhan Sadis Fransisca Yofie
Дампан, Кампполнос види много пропадања у промишљеном садистичком случају Франзиске Јофи , заснованом на насумичних чињеница које, када се анализирају, немају много смисла, с обзиром на двојицу осумњичених. На пример, чињеница да је покојни Францисцо Јоффи вучен скоро 500 метара док пацијент није посумњао да се Францисцо Јоффи закачио за мјењач мотоцикла, због чега је случајно повучен према пацијенту. Наравно, нема смисла ако је коса мртве Франзиске Јофи повезана са мењачем мотора осумњиченог мотоциклисте. Мотоциклиста не може да вози 500 метара јер аутоматски мењач мотора стално ломи када се упали коса. савлада максималну удаљеност од 5 метара. То је потврдио и снимак националне приватне телевизије када је постављено исто питање са манекенском косом и перикама или перикама.

Поред тога, Тебин је рекао да су о овој анализи чули и сведочења бројних очевидаца који су били одушевљени ССП. Многи Индонежани сада сумњају да ће се недавни садистички случај Франциске Јофи окончати, јер је доста људи оптужило случај за очигледну измишљотину и заташкавање због јаких доказа да је састанак одржан са високим полицајцем. Надајмо се да ће недавни притисак на садистички финансијски случај Франциска Џофија заиста задовољити све стране спора, како у процесу спровођења тако иу процесу спровођења одлуке судије.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar