Modifikasi Motor Vario CW 2013 - RECEH303 - PBN BLOG

Breaking

Senin, 19 Juni 2023

Modifikasi Motor Vario CW 2013

Мушкарци су похлепни за неким људима, који мотоцикле називају великим мотоциклима. Али за неке друге људе који не воле велике бицикле који су прилично тешки и имају ручно квачило, они ће више волети аутоматски бицикл или скутер са дугим квачилом.
Аутоматски мотоцикл Варио ЦВ 201 3 и мотоцикл патка имају своје предности. Аутоматски мотоцикли имају предност што су практични. Научити да возите овај мотоцикл је веома лако. Не морате да бринете о промени и подешавању педале гаса, само треба да убрзате, убрзате, кочите, отпустите кочницу и можете да останете мирни да правилно возите мотоцикл. Сангх је врста мотоцикла са паткама јер је ефикасан и економичан. Међутим, теже је возити јер се мора ручно управљати да би се променила брзина. Разговараћемо о мотору патке у другој теми. Овај чланак је о аутоматским мотоциклима, посебно о најновијим аутоматским мотоциклима произвођача Хонда, као што је Хонда Варио .
Modifikasi Motor Vario CW 2013

Упркос томе што је аутоматски мотоцикл, карактер Хонде Варио ЦВ је инхерентно замишљен да буде више мачо од других аутоматских варијанти мотоцикала. Због ове мачо ауре, многи возачи овог мотоцикла су фасцинирани модификацијом ЦВ Варио мотоцикла , који је мртав. Чини се да продавнице за прилагођавање нису преплављене налозима за обнову тог бицикла. Какав је креативни рад возача и резултати радионице за конверзију ЦВ Варио мотоцикала ? Радознао? Погледај!
Modifikasi Motor Vario CW 2013

Ова модификација мотоцикла ЦВ Варио има дивљи утисак у стилу копача блата (траил мотоцикл). Стандардна фабричка бочна крила, небитна за карактер трејл бицикла, су уклоњена. Седишта су ревидирана и замењена прилагођеним седиштима. Тежи део Не заборавите да је оквир ојачан челиком. Штета је што овом мотоциклу недостаје један детаљ изазова у стилу трејл бике-а, шпарога. Није јасно да ли овај модификовани ЦВ Варио мотоцикл има шпицу.
Modifikasi Motor Vario CW 2013

Ова модификација мотоцикла ЦВ Варио је веома екстремна. Изглед друмског ђавола овог бицикла је веома неконвенционалан. Обележивач је избрисан. Најзначајнија промена је Каркем, који је потпуно редизајниран, што чини готово немогућим да се запамти оригинални облик овог бицикла. Комбинација црне и црвене на овом бициклу је претећа и изненађујућа због богатства ове варијације.
Modifikasi Motor Vario CW 2013

Наравно, из разлике између резултата ове модификације мотоцикла ЦВ Варио и његовог оригиналног облика, можете замислити колико је новца потрошено да се овај мотоцикл претвори у велики мотоцикл (Моге). Задњи део бицикла се не види много, али страна ногу захтева много одржавања. Стандардни точкови су замењени већим, ширим точковима, док је шофершајбна замењена ветробранским стаклом у стилу Мосеи. Седишта су направљена од Натанан Сумлите-а са дебљим, мекшим седиштима. Као што? Да ли сте овог пута задовољни резултатима модификације мотоцикла ЦВ Варио ? јести? Зато немојте погрешити – наше рецензијемодова за мотоцикле и аутомобиле су бескрајне. Брини се!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar