Kabar Terkini Raffi Ahmad - RECEH303 - PBN BLOG

Breaking

Minggu, 18 Juni 2023

Kabar Terkini Raffi Ahmad

Најновије вести од Рафи Ахмеда

Можда постоји нешто што нисам чуо од Рафија Ахмеда . Да, Рафи Ахмед је већ добио статус БНН-а, а Рафи Ахмед је одобрио БНН. Водитељ музичке емисије Пенаханан Дахсиат иту кикантах келетах Раффи доказао је да су Меликс и Беглер Метхилон иан Селама ини Мебутан-себагаи пријатељ Јанис Бару иан Менгагунг Мендаран Дари Заткатиноне бесерта Дуа Линтинг Гања. Рафи Ахмед , један од оснивача Раффи Ахмеда, изабрао је статус партнера да ради са њим и његовом ћерком. Рафи Ахмед је коначно пуштен из Бадан Нарцотицс Натионал-а (БНН) на рехабилитацију у Лиду, Сукабумију и Јава Барату. Сејумла керабат ке румха Раффи Ахмад ди Лебак Булус, Џакарта Селатан.
Kabar terkini Raffi Ahmad

Kabar terkini Raffi Ahmad

Рафи Ахмед је био задовољан временом , али то нема везе са статусом, може се само минимизирати. Дупаман бегиту Раффи Ахмад анд кеуларага мениабут гебира гебира ен ган пемуланган Раффи Ахмад фроми таханан то БНН. Чак и ако статус још није достигнут, Рафи Ахмед може да обави своју активност за само неколико минута - међутим, неће моћи да дође до јавности. Рафи Ахмед је једна од највећих телевизијских мрежа на свету.
Раффи Ахмед Карена је основао Раффи Ахмед Карена, који је учинио да његова професија функционише било када и било где. Олга Сиахпутра Салах Сату Каван Раффи Ахмад далам Суату ТВ програм Раффи Ахмад Олег је одобрен од стране БНН-а. Рафи Ахмед Баик и рекао да верује у хумор.
Након што се мучио да издржава своје родитеље, Рафи Ахмед је био тај који је потписао ТВ уговор и оставио га до своје смрти. Иако Статусниа Кини Адах Таханан Кота Димана Санг Таханан Тидак Болех Перги Оставите Кота Темпат Диа Тахаран и Вајиб Мелапор Кепада Тахансан Минимал Дуа Пекан Секали. Рафи Ахмед Рафи Ахмед није знао шта да ради, али његов статус није био исцрпљен.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar